Inredningshjälp

Inredning är roligt men inte alltid så enkelt. Vad passar just ditt hem eller kanske ditt företag? Låt vår kunniga inredare Petra hjälpa dig. Du får tips och råd om tapeter, textilier, lampor, färgval, möblering, etc. allt utefter dina behov och önskemål. Vi hjälper dig att skapa en genomtänkt helhet och ett harmoniskt hem. Boka ett möte med vår inredare i vår butik eller välj att boka ett hembesök.


Möte i butik:
Anmäl ditt intresse till oss. Vår inredare kontaktar dig och bokar en tid. Du kommer till mötet med en ritning och/eller mått på rummet du vill förändra, ta gärna med några bilder. Tillsammans med inredaren görs en behovsanalys där ni diskuterar dina önskemål och det du vill uppnå. Tid för ett presentationsmöte bokas.

Vår Inredare utgår från bilder, ritning etc. och tar fram ett förslag. I förslaget ingår ex. tapeter, kulörer, golv, kakel/klinker, möbler, belysning, mattor, textilier och andra inredningsdetaljer som hjälper till att skapa den stil och känsla du önskar. Förslaget presenteras för dig under presentationsmötet som hålls i vår butik.

Ett möte i butiken följt av ett presentationsmöte kostar 750 kr/timme (inkl. moms) Minsta debitering är 3 tim.


Hembesök:
Anmäl ditt intresse till oss. Vår inredare kontaktar dig och bokar en tid. Hemma hos dig görs en behovsanalys då inredaren tittar på rummets möjligheter och lyssnar på dina önskemål. Tid för ett presentationsmöte bokas.

Vår inredare tar fram ett förslag med ex. tapeter, kulörer, golv, kakel/klinker, möbler, belysning, mattor, textilier och andra inredningsdetaljer som hjälper till att skapa den stil och känsla du önskar. Förslaget presenteras för dig under presentationsmötet som hålls i ditt hem, eller i vår butik om så önskas.

Ett hembesök följt av ett presentationsmöte kostar 750 kr/timme (inkl. moms). Minsta debitering är 4 tim.

 

Petra Hedin - Inredare & Stylist
Petra Hedin - Inredare & Stylist

Inredningskurs

Intresserad av att gå inredningskurs
i Knista, Uppsala eller varför inte ha en kurs "Hemma hos"?

Läs mer om de olika kurserna HÄR

Vi ses! /Petra